Friday 25 March 2016

Planuri de primavara

 Bine v-am regasit ! x
Odata cu primavara vine asa un "val"de dorinte....si planuri din necesitate in cazul meu.Saptamana trecuta am zarit revista Landscape intr-un magazin,o revista preferata.De data asta subiectele sunt de primavara....gradinarit,gatit,locuri de petrecut timp relaxant cu familia,copii etc.
 Am finalizat si imbracamintea pentru bidonasul de apa calda,o necesitate in noptile reci sau in cazul in care umarul meu drept doare din nou....o miscare gresita poate avea urmari pentru toata viata,dureri care se amelioreaza cu expunerea la o sursa calda/bidonaul cald,prefer asa ceva decat medicamente...este dragalas asa-i? Parca am adunat ceva flori de prin ciresi :)



 Binenteles va urma si pentru fetita cea mare,are si ea bidonas ....in cazul ei voi revenii cu alt post :)
 Ea initial ma rugase sa ii fac perna lunguiata dar sa razgandit si uite asa a aparut perna patratoasa,e frumoasa si asa :)
Opratiunea de incheiere cu croseta cu piciorus simplu,alunecat.Doar pe un lat,celalalt va fi cu fermoar,pe care trebuie sa il cumpar,apoi va urma realizarea pernutei :)

 Lalele,lalele....frumoasele mele.Le admir cu drag :)
 Rasfoind revista am gasit un articol despre pernute....o necesitate pentru noi.Imi doresc un material rezistent si frumos colorat,gen shabb chic.
Am cumparat o masa solida,de familie....pare cam sobra ,lipsesc culorile si pernutele....cam reci scaunele,mult prea reci,..apoi fata de masa,o musama colorata ar fi ideal.Cele textile inca nu le putem folosii,copii trebuie sa mai creaca putin,ma refer la cei mici,cei mari au maniere :)


 La sectiunea gradinarit am gasit un articol despre una din florile mele preferate Pulsatilla,o floare gingasa si rezistenta!Anul trecut m-am bucurat de florile ei rosiatice,delicate si frunze cu puf....

....sper si anul acesta sa infloreasca.
Anul trecut am tinut-o in sera,dar datorita vantului puternic,furtunilor ,sera sa deteriorat si am scos-o din uz,anul acesta voi creste plante la ghiveci ,plante rezistente in aer liber....deci noi planuri.
Primavara aduce dorinte si un imens val de putere,inspiratie,un refresh,o trezire interioara,o bucurie in suflet....
Va doresc tuturor o primavara frumoasa si Paste Fericit! xox

Monday 21 March 2016

Delicatete

Bine v-am regasit ! x
A sosit primavara oficial,Pastele soseste cu pasi repezi iar Craciunita mea alba sa hotarat sa infloreasca....un dar de la o buna prietena,mi-a oferit aceasta Craciunita prin iarna in preajma Craciunului.
Era plina de bobocei dar nu au inflorit.Cateva saptamani a stagnat in crestere,apoi brusc au inceput sa apara frunzulite,apoi 3 bobocei.
Florile foarte delicate ,gingase....imi tin companie la noul proiect,o caciulita crosetata pentru micuta familiei :)
 Vernil,alb si fir bucle






 Nu gasesc cuvinte sa o descriu....delicatete,puritate,finete....putin spus.

 Sper sa imi reuseasca aceasta caciulita ca in imaginatia mea...acel fir bucle asteapta de mult atentia mea.Este ca o combinatie a celorlalte culori.
...despre caciulita voi scrie in alt post....este ceva inedit pentru mine,ceva care se poate purta perioada mai lunga de timp.Micuta creste prea repede si doresc ceva practic care sa tina pasul cu ea,macar o perioada :)
Va doresc o primavara frumoasa tuturor ! Va imbratisez xox